GESİFED 11. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL DUYURUSU

11. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL DUYURUSU Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED)’nun 11. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULUNUN 27.03.2021 Cumartesi günü saat 14.00’ dan itibaren Saraylar, Saltak Cd. No:5, 20010 Merkezefendi/Denizli adresindeki DENİZLİ TİCARET ODASI’NDA yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 03.04.2021 Cumartesi günü saat 14.00’ dan itibaren aynı yerde gerçekleştirilmesine ve aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesine karar verilmiştir. GÜNDEM 1. Açılış ve Yoklama 2. Toplantı Divan Seçimi (1 başkan 2 yazman) 3. Atatürk ve Şehitlerimiz için saygı duruşu 4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması 5. Gelir-Gider Raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması 6. Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi, oylanması 7. Yeni üye olacak derneklerden alınacak federasyona giriş aidatının, üye derneklerin ödeyeceği yıllık üye ödentisinin, Yönetim Kurulu üyeliği yıllık ödentisi bedellerinin görüşülmesi, oylanması 8. Tahmini Bütçenin okunması, görüşülmesi, oylanması 9. Yönetim Kurulu Üye Seçimi (15 asil- 15 yedek) 10. Denetleme Kurulu Seçimi (3 asil-3 yedek) 11. Disiplin Kurulu Seçimi (3 asil-3 yedek) 12. Konfederasyonda Federasyonu temsil edecek kişilerin seçimi 13. Dilekler ve kapanış SAYGILARIMIZLA İLANEN DUYURULUR 12.03.2021 Av.Aysun NALBANT GESİFED Yön.Krl.Bşk.

Kınıklı Mah. 6021 Sok. No:35/B Pamukkale/Denizli